Eşti aici

Expoziţia de iarnă Brickenburg 2017

Data: Marţi, 5 Decembrie, 2017 - 11:00
Loc: Centrul German Bistrita (Casa Argintarului), str. Dornei, nr. 5

Expoziţia de iarnă Brickenburg 2017 organizată de Complexul Muzeal Bistriţa-Năsăud în colaborare cu Asociaţia Brickenburg aduce din nou Bistriţa în atenţia fanilor LEGO. Lumea construcțiilor din cărămizi LEGO(R) își va deschide porțile pentru publicul vizitator începând de marți, 5 decembrie până duminică, 10 decembrie la Casa Argintarului din str. Dornei nr. 5, între orele 11,00 - 19,00. Lucrări care au fost admirate la expoziții internaționale de prestigiu și lucrări în premieră, realizate de membrii Asociației Brickenburg, vor fi prezentate în cadrul evenimentului.
Cei mici și cei mari vor putea participa la ateliere de construcție gratuite și vor putea testa funcționarea a diverse mecanisme realizate exclusiv din elemente LEGO(R).
Asociaţia Brickenburg, reprezentată la nivel de ambasador, este una din cele mai importante organizaţii de fani ai sistemului LEGO, fiind oficial recunoscută la nivel mondial prin creaţiile de înaltă clasă realizate de membri săi, prezentate în ţară şi în străinătate, precum şi prin evenimentele pe care le pune în practică.

Vă așteptăm cu drag!

MANAGER,
Alexandru Gavrilaș