Eşti aici

Expoziției de primăvară Brickenburg

Data: Sâmbătă, 29 Mai, 2021 - 10:00
Loc: Muzeul Bistrita, str. G-ral Grigore Balan, nr. 19

Dragi iubitori ai lumii LEGO,
După o perioadă plină de provocări, Asociația Brickenburg ne aduce, din nou, împreună, dovedind în cea de a opta ediție a Expoziției de primăvară Brickenburg că lumea LEGO rămâne un motiv suficient de serios pentru a-i dedica un nou eveniment, oferit tuturor. Inspirată din uimitoarea aventură a ”Războiului Stelelor”, tradiționala expoziție, deschisă în preajma zilei de 1 Iunie la sediul Complexului Muzeal Bistrița-Năsăud, își așteaptă vizitatorii începând de sâmbătă, 29 mai 2021, ora 10.00.
Din cauza contextului pe care îl traversăm cu toții, amenajarea mult îndrăgitului spațiu de joacă nu este posibilă însă organizatorii au pregătit alte surprize pentru toți cei care ne vor păși pragul: cele mai mari modele de nave realizate vreodată din piese LEGO și aproape 80 de figurine reprezentând personaje îndrăgite din trilogia ”Star War”. Lor li se adaugă alte surprize oferite copiilor cu ocazia Zilei de 1 Iunie.
Expoziția poate fi vizitată în intervalul 29 mai – 27 iunie 2021, în intervalul orar 10-18.
Rugăm publicul să respecte toate măsurile de igienă și regulile pentru evenimentele/acțiunile culturale organizate în această perioadă. Reamintim faptul că masca este obligatorie în spațiile expoziționale închise iar termoscanarea, la intrare în muzeu, rămâne în vigoare!
Vă mulțumim și vă așteptăm alături de noi!
Manager,
Alexandru Gavrilaș