Eşti aici

Sublimul Feminin

Data: Joi, 1 Martie, 2018 - 19:00
Loc: Muzeul Bistrita, str. G-ral Grigore Balan, nr. 19

Misteriosă și unică prin structura ei, amestecând imaginaţia, creativitatea și luxul, moda trezește curiozitatea și interesul tuturor. Mai ales în momentul în care evenimentele de gen se desfășoară în spații ce ilustrează interferența dintre lumea artei contemporane și cea a modei feminine!
Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud în colaborare cu Tina Olari organizează joi, 1 martie 2018, de la orele 19.00, la sediul instituției din strada Gen. Grigore Bălan, nr. 19 prezentarea de modă ”Sublimul Feminin”. Prin încăperile Secției de Artă Contemporană ale Complexului Muzeal Bistrița-Năsăud vor defila modele îmbrăcate de celebrul designer bistrițean. Vedeta serii va fi însă rochia care a îmbrăcat cea mai frumoasă femeie din lume, MISS WORLD 2015, și care grație Tinei Olari va intra în custodia muzeului, putând fi admirată de toți cei interesați.
Dintre creațiile Tinei Olari, care au îmbrăcat câștigătoarele concursurilor mondiale de frumusețe, amintim: Miss Top Model Of The World 2010, Miss World 2015, Miss Global China 2016, Miss Grand International 2016, Miss Barcelona, Miss Spain, Miss România și Miss Supranațional 2017.
Designerul bistrițean, recunoscut la nivel mondial și prezent pe scenele modei din Dubai, Milano, Barcelona și Madrid va fi prezent alături de noi pentru a celebra împreună frumosul, eleganța și femeia însăși!
Seara va fi întregită de o serie de surprize oferite de colaboratorii Complexului Muzeal Bistrița-Năsăud: Crama Jelna cu producția anului 2017 și Yves Rocher România reprezentat prin Laura Someșan și Doru Marian Someșan, sales manageri la compania menționată.
Accesul la eveniment se face pe bază de invitație.

Manager,
Alexandru Gavrilaș